Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I kärlekens tempel

så är det vördnad och respekt som gäller
Så innan du går in i templet måste du alltid tänka på att ta av dig dina
så skitiga skor
och tvätta av dina fötter

Hurru du där!
Kan du inte läsa på skylten här?
Inga skor i templet, din trötter

I kärlekens tempel så finns det mycket rökelse och sång, som genast kommmer igång, när du kommer in
då en förtjusande kör med ljuva stämmor, bara ger dig en injektion av positiv energi
Ja, precis som en stark vitamin
För sen när du går ut ifrån templet, så har du bara ett endaste stort leende till flin på dina läppar
då du bara går runt och säger till alla att du älskar dom
Ja, då du säger att du och du och du, är alla min
Så på er alla så har jag första tjing
Sedan så dansar du bara vidare fram lycklig och glad, för att helt plötsligt bara försvinna någonstans i perrferin...

I kärlekens tempel!

Ken Cassel
2/11-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 241 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-02 22:02



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Fint..
2011-11-02

  Ninananonia VIP
Hi,hi :)
2011-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel