Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ÅR: 2009


Vampyrerna På HK

Ni har karvat bort mitt självförtroende
med regler och dubbelmoral
ni har askat i mitt hjärta
och våldtagit mina minnen

räckte det inte med mina egna synder?

ni har skurit sönder mina tavlor
och spottat på min rygg
ni har eldat upp mina böcker
och trampat på mina tår
ni har berövat det sista som återstår
av en människa i värdighet

imorgon klipper ni bort min tunga
men jag är inte rädd
för jag har gömt något
som ni aldrig kommer att finna
det är en magisk penna
och varje gång jag använder den
skriver en fras eller en mening
gör jag er svagare
dag för dag

den är som vitlök mot vampyrer
vampyrerna på HK




Fri vers av Maromantic
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-03 11:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maromantic
Maromantic