Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet inte vart jag går

Men jag vet vart jag har varit
Så nu går jag på ny mark i nya spår
Och titta där
För där borta så kan jag visst se en förtjusande vacker liten park
Men vad är det där för någonting
Bäst att jag bara går närmare fram och tittar efter
Och åh, det är visst bara en liten unge som sitter i en gunga och skvätter
en och annan liten tår

Och det är då, som jag bara undrar vad som har hänt
Så kanske jag bara ska gå fram och fråga honom hur han mår
Ja, jag tror att jag gör så

Vad har hänt unge man?

Jo, du förstår
Jag råkade visst att hoppa allt för långt ifrån min gunga, så att jag i det där
så hårda staketräcket slog i några tår
Och nu gör det så ont så

Åh, så tråkigt
Kan jag göra någonting för dig

Nä, det är lugnt bara jag får vila en liten stund här

Okej!
Sköt om dig så länge, säger jag samtidigt som jag får syn på en riktigt vacker kvinna
som på andra sidan parken bara ligger i gräset
och smörjer in sina så sexiga lår
Med solkräm, antar jag
Så självklart så är det till henne som jag framåt skrider till och frågar om jag får hjälpa henne
Ja, om hon nu vill att jag ska hjälpa henne, att smörja in henne på ryggen, till ställen
dit hon själv inte riktigt når
Och då svarar hon bara med ett glatt litet leende
Ja, varför inte
Shore!

Jag vet inte vart jag går
Men jag vet vart jag har varit...

Ken Cassel
4/11-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 169 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-11-04 16:59



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
hi,hi
2011-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel