Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag känner för dig

då jag tycker att du är så himla god
Men så är du ju också en vacker fager kvinna ifrån denna jord
Så varje gång som jag får syn på dig, på ett avstånd, så blir jag alltid lika stum
och tappar bort alla mina ord
Hela mitt ordförråd
Så när jag får syn på dig, så ger du mig aldrig någon nåd
Måste nog älska dig!

Ja, jag känner för dig
Och jag hoppas att du nu känner likadant när du bara får syn på mig
För om du gör det, så är allting helt okej, då jag är en kille som har en alldeles egen tjej...

Ken Cassel
4/11-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 188 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-11-04 21:54



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) hi,hi.. fint Ken.. med rim och allt.,
2011-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel