Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det hårda livet

Vad du än gör
Gå inte i mina fotspår
Inte så bra
Och det eftersom du inte är jag
Men då ska du också veta att jag har levt det här hårda livet i många herrans år
och fällt många tårar under vägen
då jag inte har mått eller känt mig så speciellt glad
Och det här hårda livet är ingenting som jag tror att du kan klara av i längden
utan att spåra ur helt och hållet
Så om du är smart nu, så tar du ett helt annat spår, då mina inte är så mycket att ha
En varningens ord bara
Ha nu en fortsatt trevlig dag!

Ken Cassel
5/11-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 231 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-11-05 12:14



Bookmark and Share


  anits VIP
Fint skrivet smärtsamt att läsa
2011-11-05

  Kungsfågeln
Fin text med smärtsamt innehåll... och ett hårt liv är väl ofta smärtsamt också
2011-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel