Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Boksamhet

tack
ett ord som glöms bort
tacksamhet en känsla
som så lätt försvinner

min bok
samlar tankar
konkret på ett ställe
nu efter två år är den till brädden full av tacksamhet
av mig mot livet

för när världens mörker sänker sig
och den enda fråga man har är "varför"
så hjälper det att byta blad
skriva en rad
i min tacksamhetsbok

mitt varför blir
"tack för att"
orden
glöder av kärlek

och värmer min frusna själ




Fri vers av ~alruna~
Läst 137 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-05 16:11



Bookmark and Share


  LassO
din bok samlar tackar alltså ;=)
2011-11-05
  > Nästa text
< Föregående

~alruna~
~alruna~