Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

själförtroende

tre ord
eller fyra
inte ovänligt sagda
men så tolkade

en krusning på ytan
tsunami under ytan
stillsamt
avvisad
med en storm av känslor
flytande
under ytan

jag rycks med av strömmen

dina ord
var dropparna
som gjorde att jag svämmade över

tappar greppet
om mig själv
och sjunker
någonstans till botten
där jag svävar i ljudlöshet




Fri vers av ~alruna~
Läst 159 gånger
Publicerad 2011-11-05 19:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~alruna~
~alruna~