Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag har vänt blad ... har du?



jo tack
jag har det bra
jag sover inte alltid ensam

fast ekonomin är i haveri
och jag jobbar för mycket
är jag ovanligt nöjd

jag har en dröm
jag har ett bra liv
och jag är glad

jag får många kramar
jag skrattar ofta
och jag sover gott om nätterna

men...
jag tänker ibland...
hur har du det egentligen?








Fri vers av Gunsan
Läst 356 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-06 20:43



Bookmark and Share


  Ronny Berk
tänkvärt - att vända blad kan tillhöra hösten, till våren brister knoppar ut i nya...
2011-11-06

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Ja ibland går tankarna tillbaka
på det som var
2011-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Gunsan
Gunsan