Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har lärt mig att man hör vad man vill höra, och jag vill inte höra någonting.

Fukten ligger på näthinnan, vill ut
och jag sväljer hårt,
inte för att jag egentligen behöver
men för att jag har sett på TV att
det är så man gör.
Precis som man ska stöna när man blir påsatt, eller
slänga med håret när man rider.


Och nej, jag vill inte höra något längre,
men jag hör allt

Era stönanden när ni ejakulerade över min världsbild
ekar fortfarande
i
min
ögonvrå


och skammen viskar fortfarande
varje gång du
frågar



Hur mår du?




Fri vers av FysisktMental
Läst 229 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-11-09 13:52



Bookmark and Share


    Individ #3
Alldeles, alldeles underbar.
2011-11-09
  > Nästa text
< Föregående

FysisktMental
FysisktMental