Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och jag längtar alltid hem



Tiden är en gröt
pratet är ett tjöt
bilderna hämtade från en tummad Lektyr
Inte undra på att poeten blir yr

Understundom greppar jag ett sammanhang
och får kosmos i svang
tangenterna rör sig en redigerad dans
Till dess att jag tagit mig till sans

Pennan är en Discjockey
sociala spelet en form av hockey
konversationen ett nödrim som startas av vem?
Och jag längtar alltid hem.




Fri vers av Janjohan
Läst 227 gånger
Publicerad 2011-11-10 10:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Janjohan
Janjohan