Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

barnhjärtan

det finns i varje vänlig handling
små händer som håller i varandra
en kompis som hittar en leksak du tappat

tröstande smekning på kinden
eller hämta plåster när bästisen har ont

kärlek i sin renaste form
när man ser varandra

det finns i blicken
när ordet förlåt sägs med uppriktighet

när måndagsmorgonen i sin burdusa existens
bryts av kramar runt knävecken
och glädjetjut när man kommer till jobbet

det som finns i de vuxnas värld
finns i barnens också
men det är renare i sin form




Fri vers av ~alruna~
Läst 212 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-11-10 19:43



Bookmark and Share


  marie ohlson
Åh så fint skrivet. Känslan man får -så Vacker..och sin renaste form!
2011-11-10

  LassO
sant
2011-11-10
  > Nästa text
< Föregående

~alruna~
~alruna~