Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Elva-Elva-Elva-Elva-Elva

11-11-11-11-11
Den elfte november tvåtusenelva, klockan elva minuter över elva
var det idag
Och idag så ska de visst också komma ut någon skräckfilm på biograferna
med samma datum
Läskigt, tycker jag
Så nästa gång som det blir fem nummer på raken är i nästa år, då det blir
Tolv-Tolv-Tolv-Tolv-Tolv
Hoppas att ni är med oss då här på poeter.se allihopa
För jag lär nog vara kvar här i alla fall om inget oväntat händer eller sker under den tiden

Ha-Ha-Ha!!!

Ken Cassel
11/11-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 158 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-11-11 15:01



Bookmark and Share


  Seglaren
Roligt med elva elva.
Kul fundering.
2011-11-11

    ej medlem längre
Visst är det lite kul...
ska vi lära oss att marschera i takt då?
Ett-två...
Otakt, som jag har sagt tidigare,
är ju roligare i alla fall...
2011-11-11

  Ninananonia VIP
:) hi,hi
2011-11-11

    tramp
Snyggt ken…ang mera ettor….

Ta de två sista siffrorna i det årtal då du föddes. Lägg till den ålder du kommer att bli i år….. Vad får du ?
2011-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel