Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min mamma behöver inte prata för att säga något.



En gång har jag sett min mamma lycklig.

Det var under ett kastanjeträd i Eskilstuna.

Jag hade just berättat att jag ville dö.






Fri vers av Maria Natasja
Läst 460 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-11-13 10:50



Bookmark and Share


  hawkeye
Brutalskön på ett sätt bara du kan förmedla...
2011-11-21

    Lars Gullberg
Så Anarkistiskt och bländande motljus

exakt va de här hybrismyspyslandet behöver
2011-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja