Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärleksvals

kom dansa med mig ikväll
en takt så smekande och säll
i tystnad där inget kan störa

inatt är musiken ohörbar
men håll om mig ändå
i natten så sval

minns du tiden av färg och explosioner
nyårsafton kväll efter kväll
så tysta och mörka nätter kan vara
när exatiska känslor är datummärkt vara

älskade kom,håll om mig ikväll
dansa med mig en dans ack så säll




Fri vers av ~alruna~
Läst 156 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-16 23:09



Bookmark and Share


  GigantAdamas
dra åt helvete?
2011-11-16
  > Nästa text
< Föregående

~alruna~
~alruna~