Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i vilken enhet mäter man lycka?

Och det spelar ingen roll

hur långa mina ögonfransar är
hur många
MVG och sena fredagshångel
jag får

Ni fnyser. Suckar,
då jag tvivlar på lyckans existens
Men jag vet att jag har rätt
åtminstonde är det så jag uppträtt

Allt är bara enfärgat, svart
inuti
Precis som för honom

Jag önskar att vi vore annorlunda båda två
Men tio tusen kronor och en dunk i ryggen
skulle dock inte ändra ett dugg




Fri vers (Fri form) av frosthjärta
Läst 527 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-11-17 21:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

frosthjärta
frosthjärta