Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De inhumanas sorgevals.

En lampa blinkar förstrött i taket

 

klassrummet skiftar i

 

 

 

 

/Ljus och mörker/

 

 

/Dag och natt/

 

 

 

 

38 slutna ögon stirrar ursinnigt ner i golvet

 

 

 och stönar i rytm

 

 

 

tiden står åter stilla.

 




Fri vers av Sofiapoema
Läst 308 gånger
Publicerad 2006-01-15 20:20



Bookmark and Share


    ingvar VIP
Intressant: \"38 slutna ögon stirrar ursinnigt ner i golvet\"!
Ingvar
2007-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema