Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sinnen

Känn efter

Gröna nyanser
liv..kraft

blå vågor
lugn..harmoni

gula strålar
värme..energi
där mörker
aldrig funnits

fågel sång
öronglädje

vatten porlar
får lyckans strängar
att vibrera

vindsus rasslar
havsbrus

regn tvättar din kind

hud värms upp
av morgonstrålar

svala dopp
salt,vågor
själskroppen
ny frisk känsla

ett andetag
kaffedoft
nybakt bulla

dofter vibrerar
grönt,salt..blommor

doftminne
doftglädje

blåbärs smak

glass som smälter på tungan

smak på livet





Fri vers av Dito VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-11-20 13:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dito
Dito VIP