Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag är bara så ledsen

hur allt kom att betyda så mycket och ändå
ingenting

eller tvärtom.


hur jag vill stänga in mig någonstans och inte finnas mer,
eller hur jag vill riva sönder min egen hud
bita hål i min läpp och
känna blodsmaken

ta över



den där känslan när du finner dig själv
på kanten till ett stup

och du intalar dig själv att du dansar
kontrollerad okontrollerad
men egentligen svindlar det och du vet inte
du vet inte
du vet inte

du vet inte hur du ska ta hand om dig själv
du har ingen att ringa
du har ingen som håller din hand
du har ingen som stryker sina fingrar genom ditt hår och påminner dig om att det går över, det kommer bli okej och
jag älskar dig



hur du hela tiden blir påmind om att inget varar för evigt




Fri vers av det där som känns
Läst 261 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-20 22:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

det där som känns
det där som känns