Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


TILL BIBBI! EN GAMMAL DIKT FRÅN TIDIGARE... KB


Då Bibbi..

 

 

När ny himmel och jord blir en verklighet
och Vi leker som som barn inför Gud.
Då Bibbi ska Vi spela kula med planeter
och mellan stjärnstoft ska Vi då fira att
allt blivit återfött.

När ny himmel och jord är en realitet
då finns inga lagar och förbud,
Då vännen, Bibbi är vi Guds egna poeter.
Som ärar livet och att allt det gamla är dött.

Då Bibbi..

Men nu inför alltet och här på vår planet.
Firar Vi Dig "de förlorade poeternas Mor".
Men jag firar Dig mest för den vänskap Du ger.
Och att Du tar Dig ann de Han kallar sina små.

Jaa, för Ditt goda hjärtas skull, och Dina böners fasthet.
Vill jag fira Dig, Du min kära syster och jag Din bror.
Framtiden kommer och mot morgondagen Du ler.
För hoppet som bär Din tro ser längre än ögat når

Men då Bibbi!!
Jaa, en gång Då Bibbi !!!
Ser vi ansikte mot ansikte
hoppet som bar hela vägen hem.......



tack för att Du finns





kb




Bunden vers (Rim) av Karl-Bo Lundstedt VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-11-22 20:01



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Oändligt tack, applåd och bokmärke!
2011-11-22

  Seglaren
Fina tankar till Bibbi
2011-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Karl-Bo Lundstedt
Karl-Bo Lundstedt VIP