Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När slutade du tycka att jag är vacker?


När slutade du tycka att jag är vacker?

Spegelytan säger att det är samma
mörka hår och gröna ögon men
dina händer vilar inte på mina höfter och
söker sig inte längre efter bröstens rundning

Var det när vi upphörde fascineras
av den andres förmågor eller
helt enkelt bry oss om något mer än
att hålla ut tills morgondagen?


Spegelglaset säger att jag behöver
få vara vacker igen.




Fri vers av raphaela
Läst 364 gånger
Publicerad 2006-01-16 11:02



Bookmark and Share


  Jessica Ewa
Suger tag med en vacker vemodighet...
Jag tycker mycket om titeln. Tack!
2006-01-20

  Shininkagemusha
Jodu... Där har man varit, på båda sidor faktiskt. Mycket välfångat och välfunnet.
2006-01-16
  > Nästa text
< Föregående

raphaela
raphaela