Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oxen har i Zodiakens andra tecken

Bestämd, Fruktbar, Feminin och Fuktig
Och dess rätta elment är Jord
Och karaktärsdragen är
Säkerhetsmedveten, Bestämd, Sensuell, Pålitlig, Trogen, Trygg, Stolt
Envis och Beslutsam
Och samstämmiga stjärntecken är
Jungfrun, Tvillingarna, Kräftan, Stenbocken
Fiskarna och Väduren
Stärntecken de bör undvika är
Lejonet, Vågen, Skorpionen, Skytten och Vattumannen
Dess styrande planet är Venus ty kärleksplaneter är Markurius och Mars
Och turdagarna är Onsdag, Fredag och Lördag
Affirmation/ Mantra/ Jag är trygg och saknar inget
Och sist men inte minst lite berömda Oxar
Al Pacino, Penelope Cruz, Shirley Maclaine, Reneé Zellweger, Saddam Hussein, Kirsten Dunst, James Brown, George Clooney, Janet Jackson, Barbara Jackson, David Beckham, Jack Nicholson, Uma Thurman och Cher

Slut på meddelandet....

Ken Cassel
24/11-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 212 gånger
Publicerad 2011-11-24 12:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel