Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om morgonen


När jag vaknar och ser dig, igen,
din trötta min, ditt rufsiga hår,
blir jag kär, igen.

För huden lyser,
ögonen ler,
din mun kysser min,
lite lätt sådär,
som bara munnar gör på morgonen.




Övriga genrer av Tigger
Läst 254 gånger
Publicerad 2006-01-16 11:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tigger