Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi höll elden i liv, tills veden var slut.

Nu efteråt var det ganska fint
Att vi vågade tillbringa så mycket tid
fast vi visste att
våra hjärtan slog i otakt

När vi låg tät brevid varandra
du smekte min arm och sa "det här är egentligen ganska bra"
jag svarade med att krypa närmre
sög mig fast vid minnet
för vi båda visste
att det inte skulle finnas imorgon

Hur vi klamrade oss fast
vid den minsta gnistan
försökte blåsa glöden till liv
ljög för varandra att vi hörde ihop
fast vi alltid vetat
våra tankar var aldrig menade
att nystas ihop
som när vi låg i din kalla säng
den där första natten




Fri vers av eldkastare
Läst 425 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-11-26 19:24



Bookmark and Share


  Suss Petersson
Den texten gick rakt in,talade om den känslan som man har när allt är osäkert och man inget vet om hur morgon dagen ser ut.
2012-12-05

    ej medlem längre
Riktigt känslomässig dikt. Bra skrivet. Älskar verkligen första stycket, något enormt!
2012-08-12

  Lilla Bambun
Väldigt, väldigt vacker!
2012-08-07

  bittemi VIP
En vacker, sorgsen text som berör
2012-08-07

  Niclas Petersson VIP
Vemodigt.
Vackert.
Bra.
Gillar.
2012-08-06
  > Nästa text
< Föregående

eldkastare
eldkastare