Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns dom som har fått Jantelagen i vällingen..:/...


Äntligen insikt (2011)


Har vandrat så länge
i egen skugga
inte vågat stå i ljuset
inte trott mig vara
älskad eller ens behövd

men någonting har ändrats
luften känns plötsligt klarare
och när jag går min gata fram
böjer jag inte längre min nacke
nu ser jag er alla...




Fri vers av Järnkatten
Läst 173 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-11-27 11:22



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Underbart! Låt din stjärna lysa....
2011-11-29

    eva m h
Grattis!!
2011-11-28

    Yarissa
Mycket bra!
2011-11-28

  Max Poisé VIP
Behaglig och framställande i ljus som tar tag.
Uppvaknande som ser insikten i dess vitöga.

Mycket bra!
2011-11-28

    Anneli A
Härligt! :)
2011-11-27

  Njord
Så härligt att andas fritt igen!
Många sätter sig i skuggan för att de inte vet hur man står i ljuset.
Fint skrivet!
2011-11-27

  stenhur
Att både kunna se och våga synas - att räta på ryggen känner jag att jag också behöver göra ibland!
2011-11-27

  Christine Sabel
Det finns plats och luft åt oss alla!
2011-11-27

  Christine Sabel
Underbart, så ska det vara, klara raka steg
2011-11-27

    Birgersdotter VIP
Bra
2011-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten