Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

violin

ibland
när världen med sin ondska
tränger in i kärnan av det som är jag
när inte längre något är vackert
utan nedsölat
måste jag
öppna upp nödventiler
som släpper ut giftet

i sitt etui
ligger min humörräddare
nött och sliten
men med en klang som renar

hänsynslöst
sorgefyllt
glädjeosande


efteråt är världen vackrare igen
och jag
en bättre människa




Fri vers av ~alruna~
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-27 19:59



Bookmark and Share


    Maria Malm
Fint ordat om hur viktig musik kan vara.
2011-12-02

  Johan Bergstjärna VIP
Härligt!
2011-11-27
  > Nästa text
< Föregående

~alruna~
~alruna~