Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nöjd. Glad. Nöjd


Kort om din frukost

jag flyger iväg
vet inte bättre

än att kraschlanda
i din frukost




Fri vers av den ensamma kycklingen
Läst 459 gånger
Publicerad 2006-01-16 16:55



Bookmark and Share


  Moa Martinsson
Mina morgnar på fyra rader. kraschar alltid i frukosten...men jag går mätt och belåten till jobbet...
Pauseringen lyfter texten ytterligare...mkt bra...
2006-01-26
  > Nästa text
< Föregående

den ensamma kycklingen
den ensamma kycklingen