Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han ler när jag ler

Ibland har han ingen humor.
Alls.
Ibland har han ingen självdistans.
Alls.

Ibland hittar han mig sittandes i köksfönstret
med rök nerdragen i lungorna.
Han frågar om jag röker
och jag svarar nej.
Varje gång.

Han förstår inte alltid när jag skämtar, eller när jag retas.
Då ser han brydd och bekymrad ut.
Så skrattar jag
och han kan inte låta bli att le när jag ler.




Fri vers av M. Engdahl
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-30 21:37



Bookmark and Share


  ellenheiman
fint
2011-11-30
  > Nästa text
< Föregående

M. Engdahl
M. Engdahl