Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt yngsta, älskade lilla barnbarn Ethan - två år - i mitt närområde Här som ängel på sitt kristna dagis


Ängel med napp


Jag drömde nyligen om Dig

Du försvann obemärkt

från lekparken där vi var


Jag blev helt förskräckt

då jag hade ansvaret


Så tog jag mig en funderare

försökte sätta mig in i

hur Du brukar tänka

spjuver som Du är


Jag tog storebror med

gick hem till Din bostad


Mycket riktigt

där satt Du

i Ditt lek

och sovrum

log

med glimten

i ögat

som BARA DU KAN

med nappen i mun

helt trygg




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2011-12-02 15:05



Bookmark and Share


  Kerstin VIP
Livets efterrätt :)
2011-12-07

  Kerstin VIP
Livets efterrätt :)
2011-12-07

  Vici
Underbara rader
och härlig bild på
en "go unge"! :-)
2011-12-04

  Eva Helene VIP
Så fint och hjärtevärmande i ord och bild!
2011-12-04

  mare VIP
Gullig dikt ;)
2011-12-04

  Ninananonia VIP
:) Så gullig bild... fint :)
2011-12-03

  anits VIP
Underbara rader till en
sådan ljuvlig bild
2011-12-02

  Eva Langrath VIP
Kärlek i ord och bild
2011-12-02

  poetryGirl
så söt
2011-12-02

  poetryGirl
så söt
2011-12-02

  marie-helene
Fin text och så söt ditt barnbarn är,det måste kännas så gott att ha barnbarn...
2011-12-02

  aol
härlig text till en så vacker bil av barnbarnet,
2011-12-02

  Seglaren
Mycket fint foto
av en fin grabb.
2011-12-02

  Minkki VIP
lite änglavakt där... fast det var ju i drömmen ;)
2011-12-02

    ej medlem längre
Härlig text om ditt lilla barnbarn, tillika fin bild!


"log

med glimten

i ögat

som BARA DU KAN

med nappen i mun

helt trygg"
2011-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP