Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är inte arg

Jag är inte arg.

Jag vill gröpa ur dina ögonhålor med en sked, dela din hud med en slö brödkniv, fläka upp din buk så att dina tarmar faller ner i en blöt pöl framför dina fötter.

Jag är definitivt
inte
arg.




Fri vers av M. Engdahl
Läst 287 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-02 16:21



Bookmark and Share


  annalena
Vad skönt passivt aggressiv text!
2011-12-02

  Mr Lindemann VIP
Men lite morbid?
2011-12-02

  Gunnar Hilén VIP
Så ska det låta !
2011-12-02
  > Nästa text
< Föregående

M. Engdahl
M. Engdahl