Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland får man ju sina funderingar.. Man kan ju inte tvinga någon att älska en..


Kärlek ska komma utav sig självt

När jag hör den där låten/på radion,
minns jag hur du kom till världen,
den soliga dagen/på den blomfyllda ängen,
där låg jag och han/din fader,
på en grön filt/omringade av prästkragar,
det var då du kom till världen,
den dagen/var så perfekt.

Ref ; Kärlek ska komma utav sig självt


9 fantatiska månader gick,
upp och nergångar var det,
nu finns du här/i min famn,
så fin och underbar,
på alla möjliga vis,
för du är ju mammas lilla skatt.

Ref ; Kärlek ska komma utav sig självt


Man kan inte kräva kärlek,
av någon nära/men man kan ge,
och hoppas att man får tillbaka,
du är min drivkraft/genom dagen,
att något så litet/som du,
kan ändra på allting,
men du är ju mammas lilla skatt.

Ref ; Kärlek ska komma utav sig självt


Livet är inte lätt alltid,
men då har du alltid mig här,
tillit,trygghet, kärlek och förståelse,
du kan alltid räkna med mig,
din egen mamma,
jag står bakom dig,
tar imot dig om du faller,
för jag älskar ju dig..


Ref ; Kärlek ska komma utav sig självt




Fri vers av Lilla trollet
Läst 385 gånger
Publicerad 2006-01-17 00:06



Bookmark and Share


  Wretling
Vackert vacket, du får orden precus där jag vill ha orden. Älskar att du inspirerats av mitt språk. Tokbra !
2006-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Lilla trollet
Lilla trollet