Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtans dildo...

Jag står på en snäckstrand vid ensamt svart hav.
Den eviges hand sträcks över mossad grav.
Jag vill - men modet tryter.
Se hur himlens stjärnor flyter.
Dödsångest till het längtans skepnad byter.







Fri vers av Orm den gamle VIP
Läst 999 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2006-01-19 13:44



Bookmark and Share


    ~Miss Butterfly~
Älskar denna.En helt underbar text.
Bokmärker:)
2013-05-20

  Karin Rosberg
Åh!!! denna gillade jag mycket!!!
2010-07-21

  Poetblod
Du är otroligt skicklig i ditt skrivande, jag blir nog tvungen att läsa allt du skrivit.
2010-02-24

  kärleks ängel
underbar!!!
2009-10-14

    *Zenobia*
Hamlet..O Hamlet
du gamle med svamlet
saknar du Yorick
o va han sen fick
han som inte sam-lätt

Lite nödigt rim på slutet..medges... ;)

Tycker om din dikt.
2007-01-24

    Burläsk
Såg "Längtans Haiku" hos någon annan. Är detta ditt förslag på en ny genre? "Dildo"? *asg*
Ska lägga formatet på minnet!
Schysst!
2006-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Orm den gamle VIP