Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

med hungriga ögon

Hon satt där helt stilla i ett skitigt litet hörn helt apatisk och frusen
med sina hungriga ögon och tiggde
Så när jag fick syn på henne så kunde jag inte låta bli att gå fram till henne
Krama om henne
Och det för att i nästa sekund slita av mig jackan min och lägga den
över hennes axlar
Och när jag gjorde det så tittade hon upp lite försynt med ett vackert förtjusande litet leende av tacksamhet
Och innan jag gick min väg så gav jag henne ett par hundralappar att gå och käka för
För jag ville i alla fall inte vara den som bara stod där och tittade på medan hon dör...

Hon satt där helt stilla med hungriga ögon!

Ken Cassel
19/12-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 276 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-12-10 23:44



Bookmark and Share


  Elinsomalltid
Åh! Underbar! :) Har du gett nån utsatt/nån tiggare pengar nån gång?
2011-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel