Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måttstock..limerick




Så var det flickan som tog fram måttstocken
när blottaren öppnade rocken
mätte härsotvärs
sen sa hon äsch
vad ska man mä en tocken




Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 335 gånger
Publicerad 2006-01-17 19:45



Bookmark and Share


  sol
*ha ha*
absolut bäst idag!!!
2006-01-17

  Pulsatilla
Sitter o gapskrattar! Jag gillar din humor!
Full poäng får du för denna höjdare!
;}
2006-01-17

  Cris
Jättebra!! Ja, vad skall man ha den...till
2006-01-17

  Paulina LH VIP
Precis! Vad ska man mä en tocken?! Hahaha!
2006-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg