Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nattasvart?

advent räddar
oss från mörkret
huskropparna tätt ihoptryckta
osar dyster dunkel ensamhet

över en natt får de ljusglimtar i sina tusen ögon
när stakarna tänds i var lägenhet

hur mörkt vore det inte inatt
om inte varenda granne fått fnatt
och tänt stjärnor för de vise att följa
undrar vad dessa herdar skulle ha sagt

om stjärnan den då ack så sälla
hade haft konkurrens av papperstjärnor
mer eller mindre originella




Fri vers av ~alruna~
Läst 202 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-12 19:40



Bookmark and Share


  Zelogath
Jag gillar denna, den borde ha fått mer uppmärksamhet än vad den hittills fått
Klokt och vackert min vän
2011-12-17
  > Nästa text
< Föregående

~alruna~
~alruna~