Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tribal

därute rungar den nya världen
klockor, sirener och bultande hjärtan
en ändlös rytm
upphöjda ler de svävande
och marken ter sig mer och mer avlägsen
explosionen inträffade för miljarder år sen
och allting har koncentrerats till
näthinnans inristningar

änglarna sjunger över himalaya
och ett ultraviolett band
flyter stilla i den mörkblå rymden
frukten faller ljudlöst
och orkidéernas skrik rungar
i den nya världen

barnet drömmer om solen
och solen drömmer om havet






Fri vers av desert star
Läst 1660 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-13 10:06



Bookmark and Share


  cilax VIP
å, vad fint, hissnande kontraster
2011-12-13
  > Nästa text
< Föregående

desert star
desert star