Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
snart är det 5 år sedan jag blev friskförklarad i en ätstörd värld


att vara friskförklarad i en ätstörd värld

vi når deras målvikt
sedan slänger de ut oss i en värld vi
aldrig, inte någonsin
har varit redo för.

vi blir friskförklarade, de
spottar på våra journaler och slår ihop dem
de klibbar ihop och vi lämnas för att överleva
ensamma
i en ätstörd värld.


- - -

sekunder, minuter, timmar
dagar, månader, år
tiden går och
vi förblir friskförklarade,
vi håller vår målvikt men,

men,

vi blir aldrig riktigt nöjda,
vi ser oss omkring och världen
ler tillbaka,
med perfekta vita tänder, perfekt
platta magar och
höftben och nyckelben som sticker oss i sidan.


- - -



är det så konstigt att man aldrig riktigt blir bra
när man är
friskförklarad

i en ätstörd värld.






Fri vers av FysisktMental
Läst 407 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-12-15 23:14



Bookmark and Share


  AnnaMy
Värt att tänka på
2011-12-15
  > Nästa text
< Föregående

FysisktMental
FysisktMental