Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlek

om vänskapstrådar skulle synas
skulle de vara varmt rödglödande och gå från mitt hjärta till ditt
ett ensamt hjärta blir mindre ensamt
när de får mötas i en ärlig kärleksfylld kram

för varje möte med ny människa
en människa man vill ha som vän
spirar och gror den första gyllene tråden
och blir starkare för varje gång

åren ger vänskapsbanden styrka
stormar må rista
blåsa och slita
men vänskapen är av hållbart material

glädjen är som störst
när man står mitt i ett rum
mitt i ett osynligt vänskapsnät ihoptråcklad
sammansmält till kärlek i sin renaste form




Fri vers av ~alruna~
Läst 180 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-12-17 15:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~alruna~
~alruna~