Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Snigeln och lövet del 2, antar jag.


Livet självt

du badar i min uppmärksamhet
när jag ser din utsträckta hand och faller på knä
när jag räcker min darrande hand mot din
skör och sårbar
åh hur du trivs

du älskar hatet i min blick
när du rycker din hand från min
och uppifrån höga moln
skrattar du högt
åh hur du skrattar

de säger alla att du bär på så mycket fint
och jag har fallit lika många gånger som jag har lyssnat
just när de gröna skogarna skymtar
när ljuva sånger kan höras
då rycker du i mattan
och jag faller
åh hur jag faller




Fri vers av Mattias C
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-18 15:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mattias C
Mattias C