Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om att vara tvåspråkig


identitet

ursprung
färgar omvärld
i den färg som endast bäraren ser

tillhörighet
i den kultur man är ifrån

svårt är det att veta
vem man är när båda fötter
står i var sin mylla
ett språk som är själens
som sakta byts till ett annat

kanske är det mänskligt
att sakna de ord som uttrycker ett inre
ord ett språk som du tappat på vägen i livet

jag tätar i de hål
där orden skulle funnits
med ett språk så vackert och melodiöst

till det yttre fungerar det bra
men inombords
sörjer själen för att den ändå inte fullt ut kommer till tals




Fri vers av ~alruna~
Läst 195 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-12-20 11:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~alruna~
~alruna~