Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

b a l a n s

Ba lan s
Varsam var du sätter fötterna
var noggrann när du går
Livet lär dig finna en balans
Utan den blir existens svår


Så många tårar i mina spår
Morgondagen lockar med sin enkla skönhet
Kallar
Vad slår en obefläckad morgon
Utan kören med misströstan som hinner upp mig efter att halva dagen är överlevd...

Varje dag, föds med nya drömmar, nya tankar nya planer
Kvällarna går åt till att knyta säcken, trycka ner annat än solsken i dagens summarum(lite samma brottning man har med en sovsäck som ska in i påsen)

Dagen blev inte som jag förväntat mig
Den blev inte som jag var rädd att den skulle bli
Den blev en egen organism, styrd av yttre faktorer som trilskande barn och burdusa pendeltåg




Fri vers av ~alruna~
Läst 184 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-12-20 16:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~alruna~
~alruna~