Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

etyd 234


jag går sönder åt alla håll jag rinner ut på trottoaren och hela världen hör min klagan

jag är helgon

en sista önskan att bli fri
jag knäpper händerna och tänder därmed eld på världen med min
svininfluensa

det sticker i huden och i elledningarna brinner neuroner
hur en tanke vaknas i det inre

jag som vänder
blicken
uppåt när jag duschar

en lila förgrund av nålstick
jag gör mig immun med sjuenighet







Fri vers av desert star
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-21 23:16



Bookmark and Share


  Erik H.J Hultin
Och åstakommer mästerverk av Majakovskijklass!!
2012-02-01

  cilax VIP
du målar med breda penslar
2011-12-22
  > Nästa text
< Föregående

desert star
desert star