Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mark

en gång
spände du upp en ram runt mina linjer
det fanns obsceniteter
och avgrundshål
i cementen
kukar i helvete kukar i helvetet kukar
livet suger kukar
brukade du säga
jag var alltid tyst
du var alltid bäst

saknad är ingenting mer än ett roterande tvivel
kretsande kring svarta hål
dina svarta hål
skrikande
livet suger kukar
i helvetet

så jag sparkar smågrus
strövar runt i vårt askfat
varje kväll
innan jag lägger mig
gifter du dig
med wingklippt
antimonglansen är bara ett roterande tvivel
kretsande kring helvetet
och dina kukar

dina ögon är blott avgrunder
obsceniteter




Fri vers (Modernistisk dikt) av Kim Kaj Persson
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-21 23:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kim Kaj Persson
Kim Kaj Persson