Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Maja (min bror)

jag kunde aldrig sätta fingret på dig
tintomara levde i din skugga
och jag älskade din svärta mer än någon natt någonsin
hade fått mig att göra

jag kunde aldrig sätta fingret på dig
så jag stoppade fingret i dig
och drevs sakta men säkert
bort från boningen
mot ditt vansinne




Fri vers av Kim Kaj Persson
Läst 220 gånger
Publicerad 2011-12-21 23:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jag kanske inte är smart på att läsa, för jag flertolkar texten
men jag menar att den är bra :P
2011-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Kim Kaj Persson
Kim Kaj Persson