Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sång till Oscar Oscillation (kärlekssyster)

dina rörelser som var så logiska
jag betraktar dig underifrån
och begravs av häpnad
hur ska jag kunna ge dig
det du vill ge mig
jag vill ge dig
nu

kaffet kallnar medan vi begår våldsbrott
mellan väggar av sorg
kakel av färg
insektssurr längs mina inbakade betraktelser under dina ögonlock
du drog mig i armen och jag föll
som en sång i duschen

oscar oscillation
om du fortsätter
kommer jag aldrig att sluta hoppas
på det bästa
i det sämsta

jag tappar upp ett bad
i väntan på din kraft




Fri vers av Kim Kaj Persson
Läst 330 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-21 23:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kim Kaj Persson
Kim Kaj Persson