Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Några tankar mitt i livets allvar........... man får inte tappa sitt sinne för humor


Kardiologironi...hm...

Jag tror inte att jag orkar mer


Mitt hjärta slår extra slag
och tillråga på allt så säger en dum lag
att barnen kan hämtas med polis om de vägrar att åka.

Tappad på blod för att kanske se orsaken till mina krämpor.
Läkaren såg orolig ut, mycket oroligare än jag. Faktiskt!
Jag var ovanligt lugn fast mitt hjärta slog för hårt och för mycket.

Jag ska nog skickas till någon som är väldigt duktig på hjärtan, tycker doktorn. Undrar just om hon eller han är bra på all slags hjärtevärk, om man kan laga ett brustet hjärta med Karlssons klister eller om de ger några andra bra råd som jag kan föra vidare till dem som har värkande hjärtan av någon annan anledning än jag.

Förresten så tror jag att polisen har bättre saker för sig än att köra hysteriskt gråtande barn, till exempel att få tag på riktiga brottslingar.

Hur som helst så är det klart att jag orkar, fast jag vet inte hur än men det ska nog gå bra, alldeles säkert, tror jag. 
Hur ska jag annars få reda på hur det ligger till med hjärtevården?




Övriga genrer av Fialotten
Läst 278 gånger
Publicerad 2006-01-18 22:16



Bookmark and Share


    HiFi
varför fundera över brustna hjärtan? du har ju tillgång till mervyns klister.. hihihihi. Usch va elak jag är, kärlek och ljus var det ja!!!! Häver ut några kilo... känner du????????
2006-04-23

  Albert
tyckte om det här...
2006-01-26

  Jessica Ewa
Underbart skrivet. Tack för att du delar med dig!
Kram
2006-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Fialotten
Fialotten