Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krossad ruta

Jag vill skrika loss ångestklump i magen

Jag hade gråtit om jag bara visste
att det hade tjänat något till

Jag vill skrika ut den där förbannade skärande känslan
Dom där dunkande slagen
Gröpa ut hjärtat som satt sig med en slägga i halsgropen

Jag bara sitter här
Andas imma på fönsterruta

Jag hade velat skrika
Sönder glaset

Men mitt i all äckel ångest
Så måste man tänka

På att inte störa grannjäveln
Och den jävla föreningskärringen som bor på bottenvåningen som bestämmer om kontraktet
Hon vill väl inte ha någon i sitt hus
Som skriker sönder glas med sin smärta

Faaaaaaaaaaan!!!!!!





Fri vers av C"
Läst 227 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-12-23 23:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

C
C"