Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att inte drunkna

När det väger för tungt


Då det enda som gäller är att hålla sig ovanför ytan




Fri vers av C"
Läst 272 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-25 11:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

C
C"