Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Diktsvar till Lars Elleströms "Förnimma" i diktsamlingen "Om det är så" http://libris.kb.se/bib/9823911


Om


Om Gud inte finns
är vi då varandras
budbärare
för de ord
som måste fram?

bär vi varandras budskap
och tolkar åt varandra
för att knyta samman
våra livsband?

då är det inte Gud
som svarar när jag ropar

det är du som är min famn

och det är jag som bär dig
när du inte orkar fram




Fri vers av Anoo Niskanen VIP
Läst 422 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2011-12-25 22:34



Bookmark and Share


    lory
underbar insikt...
2012-02-03

    Birgersdotter VIP
vackert...
2011-12-31

  © anakreon VIP
Tack för det!
Calle
2011-12-31

  Fredrik Stillesjö
Hej Anu!

Det som kommer till mig är om det är så stor skillnad med denna vackra och kloka insikt. Hälsar Fredrik
2011-12-26

    ej medlem längre
En helt underbar text av dig!
2011-12-26

    R Peiper VIP
Bra!
2011-12-26

  Jack E. Gladh VIP
"tack vare" ska det stå
2011-12-26

  Jack E. Gladh VIP
Dikt med aura tack
vara form och ordval.
2011-12-26

  cilax VIP
jag har inte Lars dikt att läsa. Men din är Elektrisk
2011-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Anoo Niskanen
Anoo Niskanen VIP

Mina favoriter
de ryms i tystnaden
Rotlös