Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

döden

vem vet

när målet är nått

hur många dagar som har gått

i det timglas som är våra liv

vissa dagar är svårrunna,kantiga och river upp glaset
andra dagar
är bara en dammpust
bortglömda i sin menlösa existens

vem vet

hur länge liemannen gått
tassande bakom oss

med blicken följt an vårt slit

en vacker dag
har betongkepsen bytts mot en i polerad granit




Fri vers av ~alruna~
Läst 187 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-28 20:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sant,
tänkvärt men
fördenskull inte tungt
Gillar!
2011-12-28
  > Nästa text
< Föregående

~alruna~
~alruna~