Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
CW 2011-12-28


Porslinsbitar

Blåser ut röken
Genom fönstret
Genom grått decemberregn
Askkoppen kostade 150 bath
Kanske ger bort den
Till någon med balkong
Kanske till min granne
Som gett mig choklad
Som vattnat mina blommor
Som skrev långa brev
När jag var borta
Men han vet inte
Hur ofta jag ligger här på soffan
Hur många chanser jag aldrig tog
eller att jag kanske kommer fortsätta lära mig
Men aldrig riktigt kunna någonting

Det känns bra att borsta tänderna extra hårt
Idag
När allting gick åt helvete
Askkoppen flög i golvet
Gick befriande i tre tusen bitar

Men så medan regnet droppar färdigt
Och blåsten tar till
Tänker jag att ihoplimmad
Kommer den bli skörare än förut
-men kanske vackrare




Fri vers av Caroline Lind
Läst 190 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-12-29 10:34



Bookmark and Share


  Shininkagemusha
" ihoplimmad
Kommer den bli skörare än förut
-men kanske vackrare"

Stärkande avslut som jag tar till mig lite extra.
2012-01-14

  Ninananonia VIP
Så himla bra...
2011-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Caroline Lind
Caroline Lind